Welkom op de site MTB-Zaltbommel

Op 23 april 2015 heeft de Gemeenteraad van de Gemeente Zaltbommel besloten akkoord te gaan met de realisatie van een mountainbike parcours op de voormalige vuilnisbelt aan de Ketelsteeg. Gelukkig zijn sinds kort de werkzaamheden gestart.

Update 2 nov. 2016: Het is altijd maar de vraag wie het al heeft gezien of bemerkt, maar de werkzaamheden op de vuilnisbelt zijn gestart. Het bedrijf van Cor Grandia uit Aalst heeft in 3 weken tijd een kleine 10.000m3 grond verplaatst en op onze aanwijzingen op deze manier de eerste grove lijnen van het parcours uitgezet. Nu is het dus tijd om de grond te laten inklinken. Vanaf half april 2017 worden de bulten dan geshaped in hun definitieve vorm en komen de nodige kunstmatige hindernissen op hun plek te liggen. We hopen wel dat de mtb'ers tot die tijd het geduld kunnen opbrengen om de bulten met rust te laten zodat de grond ook kan inklinken. Wel hopen wij nog op wat extra grond vanuit een project. Wij kunnen namelijk nog wel enkele duizenden m3 grond herebruiken op enkele plaatsen op de vuilnisbelt, zodat het eea nog mooier kan gaan worden.

Wil je het wel en wee bijhouden? Kijk dan ook op deze site onder de knop van afbeeldingen. 

Mocht je vragen hebben kun je deze stellen op: mtb-zaltbommel@hotmail.com

En laat gerust een berichtje achter op het gastenboek!

Gebruik het Gastenboek ook gerust voor een Let's ride als je een groepje MTB'ers zoekt om lekker mee te gaan fietsen in de Bommelerwaard!

Groetjes Willem, Jaco, Hendri en Rob